В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Как да подобрим качеството си на живот

 

Ние подобряваме качеството на живот!

 

Qol klub

 

 

Вижте тази схема, тя ме впечатли преди известно време и затова искам да я споделя с Вас:

 Какво означава този Зиг.Заг?

Ако приемем:

Една черна линия, която означава идеалното здраве на човек.  Първи етап на нашето здраве е, когато възниква първото заболяване – настинка, грип, каквото и да е. И нашата права линия, започва да слиза надолу. Ние приемаме някакви лекарства, обезболяващи, антибиотици и вижте, ние се стараем да повишим нашето ниво на здраве нагоре. Но до първата идеална линия, все едно не достигаме. И ако погледнем едни такива зиг-заг, зиг-заг , то това означава, че ние периодически заболяваме, пием някакви лекарства, оздравяваме, чувстваме се добре и пак до следващото разболяване. И никога не достигаме първоначалното ниво на здраве.

Какво се случва по-нататък с нашето здраве?

 

Втори етап е, когато периодическото заболяване, прераства в ХРОНИЧЕСКО.

И разбира се, трябва да приемаме много по-силни препарати, по-силни лекарства и обикновенно не само едно, а няколко и може би и хормони, което е бич за организма и най-лошото е операция.

Обърнете внимание на разликата: Когато човек  е в начална фаза на заболяване , то нивото на  здравето се повдига и сваля...но когато е в храничаска форма , то тогава не става въпрос да се подобри здравето , а да се запази на това ниво на което е и да не слиза по-надолу. Да не става по-лошо.

Трети етап е когато храническата болест прераства в много сериозна форма, тежка форма на заболяването, например рак и всички тези силни препарати и лекарства и хормони, преминават на друг етап - химиотерапия. И ако обърнете внимание, то здравето пада бързо надолу и на този етап въобще не идва ред да се  задържи на този етап на който е, а да се забави процеса на болестта. Просто да се забави.

Сравнение на болеста може да се направи как расте тревата или едно растение:

Всяко растение има две части – горна част, зелена с листа и долна част – корен.

Ако приемем, че корен, това е причина, която е в земята и ние не го виждаме, то горната част, стеблото -  това са симптомите. На няколко нива.

Обърнете внимание, че ако отрежем част от стеблото и листата -  най-горните листа, какво обикновенно става? Като височина, то се намалява, но корена се увеличава. Всички знаем, защо подрязваме дърветата.

Така действат лекарствата. Обикновенно те действат на симптомите.

Първо си приемал една лекарство,  после второ, трето и така се получава, че всичките симптоми ти си премахнал – не те боли главата и т.н. , защото  причината си остава.

 

В този смисъл става ясно:

Лекарствата работят на върха , на симптомите. БАД работят с корените, на проблема. На причината. Именно на причината - ЗАЩО  те боли главата, или друго, защо  чувствате това или онова неразположение и БАД действат точно на това, да открият причината за всичко това и да действат на нея.

А вие сами знаете, ако изтръгнете корена, то само по себе си растението умира, не може да живее. Затова, реши ли се причината, то симптомите сами по себе си си отиват.

Именно по такъв начин работят БАД.

Аз ви нарисувах как работят лекарствата на 3 нива. Точно така работят и БАД, на три нива.

Ако човек се намира на трето ниво - тежка форма на заболяване и започне да приема БАД, то е очевидно, че за да се  подигне на горно ниво трябват много БАД и много време.

 

Ако човек започне да приема БАД, когато при него е само хроническо заболяване, то неговия път на оздравяване е много по-бързо.

витамини

 

Но ако човек е в самото начало, когато са още първите признаци на болест, човек започне да приема БАД, то започва да се възстановява още по-бързо.

Разбира се, че е най-добре да се започне да се пие БАД преди да са дошли болестите. Така с една добра съвременна профилактика, ще дадем на организма всичко нужно, за да не идват болестите или ако се проявят, те бързо да отшумят.

Аз не Ви убеждавам, аз искам Вие да знаете това, защото когато човек е информиран, може да вземе най-правилното решение за себе си. Сега решението е във Вашите ръце. VIsion предлага едни от най-добрите продукти на пазара на здравето. Те се ползвят от касмонавтите в Космоса, те се препоръчват от Световната здравна организация, те са клинически изпитани и има хиляди резултати, които са поместени не само в интернет от доволни хора, клиенти и дистрибутори на компанията. Теста, който всеки човек сам за себе си прави и споделя  е най-доброто тестуване. 

БАД Вижън са най-дабрата профилактика за нашето здраве. Пробвайте! А после споделете.За повече информация, оставете Име и Имеъл във формата по-долу:

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal