В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Антиоксидант 10 -ЛивЛон

 

Компания Vision предлага най-новото на пазара на здравето – ЛивЛон 10 - живей дълго!

Нов, натурален вече и в България!

 (Всичко на всичко 5-6 лв. на ден).  Днес дълголетието се изменя и ако трябва да сравним, то ще забележим следното.

-          През каменната ера  продължителността на живот е била  20 години.

-          През средата на века  тя вече е 40 години

-          През 20-век е 75  години

-          През 21 век, стремежа е продължителността да бъде  90 години.

Но за да се достигне да тази възраст, то трябва да се съхрани мозъка, сърцето, тъканта и мускулната маса на организма, защото всеки иска да живее дълго, но никой не иска да живее стар, болен и в памперси.

Има ли такъв продукт, който да не предизвиква мутация на клетките? Погледнете формулата на ЛивЛон, това е Ноу-Хау разработка на учените на виртуалната лаборатория DEM-4,която се оглавява от Президента на компания  Vision ,  Дмитрий Буряк. В нея работят  доктори и учени от цял свят, и повечето са с докторски титли. Тази лаборатория следи и събира официални източници на лабораторни изследвания от цял свят с цел своевременно изготвяне на нов, иновационен продукт, отговарящ на новите изисквания и нужди на деня. Компания  Vision  има тази възможност, този ресурс от учени и специалисти, от инвестиции и срочно производство, има репутацията на компания, която предвижда и реатира своевременно в изготвянето на нов продукт, отговарящ на нуждата и необходимостта..

 

 А старостта е това състояние на човек, която вълнува човечеството от много години.Главната причина  за старостта  е всеизвестна -  виновни са свободните радикали. Антиоксидантите са тези, които се борят със свободните радикали, които се увеличават поради стрес, небалансирано и вредно хранене, което се превръща в отрова  и когато  антиоксидантите в организма не могат да се справят със задачите се образуват различни образования – някой доброкачествени, други  злокачествени. Когато антиоксидантите в организма не могат да се справят с проблемите в организма, спешно е нужно да ги попълним с такива от вън. Днес все повече хора разбират необходимостта от антиоксиданти, търсят ги, приемат ги, знаят ги. Болшинството хора сериозно се замислят за важни неща:

-          За токсините и отровите, които са в основата на болестите

-          Стреса  около нас и вътре в нас

-          Небалансирано и вредна хранене - добре знаем каква храна ядем днес.

-          Недостатъчно количество вода - знаем, че трябва да пием вода- 1.5-2 л. на ден, а правим ли го? Лично аз имах проблем и трудно привикнах да пия вода. Този навик трябва да се изгражда от ранна детска възраст.

Замисляме ли се за хроническия стрес – ставаме с будилник, отиваме на работа , където не харесваме началника, и началника не ни харесва, чувстваме се некомфортно, стресово състояние, което води до стареене.

ЛивЛон е насочен точно в тази посока, борба със стареенето и запазване на младостта. Най-мощния антиоксидант, който съдържа 10 от  най-мощни антиоксиданти, които болшинството хора вече знаят.

 

 1.       Ягода Асай -  Антиоксидант №1 в света. Това е истинска находка на 21 век.  Наричат го Кралска ягода, дървото на живота. Палма, която расте в долината на Амазонка, Бразилия. Забележете: Този плод съдържа 3000 компонента – витамини, минерали, аминокиселини. Антиоксидантната ефективност е 5 пъти повече от шоколада и 20 пъти повече от вит.С.

-          Модулира имунитета

-          Регенерира тъканта и мускулите

-          Забавя процеса на стареене

-          Тонизира и зарежда с енергия

-          Намалява теглото

 

           2.       Ресвератрол -  мощен антиоксидант, притежаващ свойството на червеното вино. Известен е френският парадокс:  французите, които не обичат да ходят и спортуват, а обичат да се хранят обилно и с удоволствие, но се отличават от немците  и другите народи  по това, че много по-малко страдат от сърце и сърдечно-съдови заболявания. Когато учените започват да изучават защо  е това, установяват, че това се дължи на червеното вино, което французите пият редовно и конкретно на ресвератрола, което се съдържа в него. Спомняме се за ресвератрола в легендарния Гел Милениум, благодарение на който въстановява кожата, изглажда бръчките.

Ресвиратрол  защитава ДНК на клетките  гаранция , че клетките ще се делят така, както е замислила природата, защото когато деленето на клетките не както е замислила природата – то идва болестта.

Ресвиратрол е 20 пъти по-ефективен от вит. С и 50 пъти по-ефективен от вит. Е.

И  много впечатляващо е сравнението:  В една бутилка квалитетно червено вино се съдържат 4 мг. Ресвиратрол. В една дневна доза от две капсули ЛивЛон се съдържат 80 мг, или това са 20 бутилки червено вино.

-          Забавя процеса на стареене

-          Защитава ДНК на клетките

-          Способства за унищожаване на раковите клетки

-          Възстановява клетките

-          Премахва и не позволява образуването на  тромби

 

 

 3.       Облепиха – 95% от нея е кверцетин – мощен антиоксидант, за който всеки може да отвори интернет и да прочете какво дава този антиоксидант.  Да не се оцени Облепиха и Кверцетин е невъзможно.

-          Възстановява капилярите, нормализира капилярното кръвообръщение

-          Противо раково

-          Облепиха се използва  при изгорено и повредени тъкани.

-          Укрепва стените на съдовете, защитава ДНК. 

-          Възстановява мускулите след натоварване, нужен и използван от спортистите. Известно е, че след 30 г, човек губи на всеки 10 години по 30% от мускулната си маса. Именно затова с възрастта, човек става сух, слаб,грозен и без тонус.  А всеки иска на 50 да изглежда като на 30.

-          Благодарение на кверцетин , мускулите могат да останат по-дълго време във форма. Той овлажнява кожата, а това е важно за подмладяването.

За ефективността на продукта е важно да се съхранят максимално  биологично-активните компоненти на растенията. При сушенето  и запарването се съхраняват 2-3% , а при продуктите на Вижън се съхраняват 97-98% от биологично-активните компоненти на растенията. Това е и причината, те да бъдат високо ефективни.

 

 

 4.       Амарант –  вечно зелено растение, което се събира в най-чистите еко места на Перу(защото има и такъв амарант, който се събира и от полета), зърнена култура , ползвана от Инките преди 8 000 години, когато са разбрали  лечебните му свойства и  в Индия е известно като Житото на Бог. Дори има учреден орден ,,Кавалер Амарант“, а  у нас той е идва в началото на 20 –ти век.

-          Имуномодулатор

-          Поддържа здравето на кожата

-          Източник на белтъчени

-          Регулира обменните процеси, овлажнява

-          Усилва изработката на колаген

-          Добра профилактика на бронхит,астма,туберкулоза, и очите.

 

 

 5.       Астаксантин – силен антиоксидант,

-           защитава от УВЛъчите

-          Защитава  очите

-          Въстановява тъканта  на сухожилията и мускулите при натоварване , особено полезан за спортистите.

-          Изчиства пигментните петна или т.н. старчески петна. Колкото и да спортуваме и да сме във форма, ако по ръцете и тялото ни стоят тези кафяво-черни петна, които показват, че сме на 100 г, какво от това, че изглеждаме с 20 г. по-млади.

-          Съдържа се в рибите, които имат силни мускули.

-          Астаксантина е 20 пъти по-ефективен от лютеина, който го имаме в нашия Сейф-то си

-          50 пъти по-ефективен от вит.Е

-          И 200 пъти по-ефективен от бетакаротина

 

 

 6.       УбихиноЛ  - Образува се от УбихиноН  - Активна формула за енергия

-          Овлажнява, зарежда и именно той прави това най-добре, да функционират нашите клетки най-добре – носят тази искра , която е нужна за всички реакции.

-          Направлява функцията на щитовидната жлеза

-          Защитава сърдечния мускул, защото с възрастта енергията в сърцето намалява

-          Нужен и много препоръчителен за хора  след 40 г възраст.

До 20 г, организма се справя, но към 40 годишнината, съдържанието на Q10 намалява и Убихинола в организма намалява 10 пъти.

-          Силно разтворим антиоксидант

 

 

 7.       Екстракт от листа Зелен чай –  известен ингридиент на всеки  като  зелен чай.

-          Стимулира дейността на сърцето

-          Разширява съдовете на главния мозък, възстановява кръвообръщението

-          Извежда шлаките и токсините

-          Поглъща 90% от изотопите

-          Защитава от отрицателното въздействие на компютрите

-          Дава енергия

-          Полезен за мъжете- подобрява храносмилането и коригира теглото.

 

 

 8.       Хлорофил -  Изучавали сме го в училище, че това е нужно на растенията , но за човека това е просто супер добавка.

-          Противовъзпалително и противогрипно

-          Възстановява тъканта и заздравява рани

-          Възприпятства образуването на камъни в бъбреците

-          Повишава лактацията при кърмачките

-          Възстановява запасите от енергия

-          Неутрализира свободните радикали

-          Агент за заболявания на кръвта, урология, гинекология, онкология – блокира новите образования, регенерира повредените клетки, агент против мутация на ДНК, препоръчителен не само за майките, които чакат дете.

 

 

 9.       Лекопин -  силен каротиноид, антиоксидант, съдържащ се в доматите. Оз Гарсия - известния американски диетолог консултант на Vision, препоръчва да се яде по 10 пъти  на ден червени домати и както се досещате, не всеки може да яде домати  10 пъти на ден, за да се набави нужното количество лекопин.

-          Нормализира работата на сърдечно-съдовата  система и сърцето

-          При сърдечни пристъпи и заболявания

-          Нормализира артериалното налягане

-          Нормализира теглото и обмяната на веществата

-          Предотвратява окисляването, лошия холестерол и коронарното налягане

-          При различни бъбречни заболявания

-          Инфекции и простуди

-          Нормализира апетита

-          Клиничните изследвания показват, че снижава риска от рак на простатата със 75%

 

 

 10.   L- Селенометионин – овлажнява и защитава всички тъкани.

-          Нормализира имунитета и хормоните при жените

-          При гинекология, Онкология,

-          При Остеопороза и Целолид

-          Увеличава активността на половите клетки

-          Създава бодрост, настроение, подобрява апетита, кожа, нокти, коса, Климакс

-          Очиства клетките от токсини и отровите

-          Хормоналния баланс и щитовидната жлеза

-          Умна защита на имунитета. Селена е особено нужен.

 

Ето такива нужни антиоксиданти се намират в тази скромна капсула на ЛивЛон. Две капсули на ден са достатъчни за нашата 100% по-голяма защита. И всичко това, за по-малко от 6 лв на ден.

А това е сравнителна таблица на други познати антиоксиданти на пазара.

 

 

Аз ползвам  ЛивЛон вече 25 дни. Само за тези няколко дни, аз забелязах :

яснота в главата, работоспособност, бързо се наспивам, без значение в колко часът лягам, събуждам се бодра и с енергия. Сияйна младост се проявява още с първите капсули. С ЛивЛон може да помогнем на много хора, а в комбинация, която специалистите на компанията ни препоръчва, резултатите няма да закъснеят.

 

ЛивЛон + Антиокс + Гранатин Q10 – мощно антиоксидантно действие за младост.

ЛивЛон + Артемида + Медисоя – за жените и тези, които искат да станат майки

ЛивЛон + Бюти – за красота на кожа, нокти, коса

ЛивЛон + Нейчер Тен – за траен загар и защита от УВЛъчи

ЛивЛон + ЛСБаланс + Винекс – Кардиопротикторно действие.

ЛивЛон + Детокс – за изчистване , отоци и образувания.

Скоро живота и ползването ще обогати този ред на комбинация на продуктите с ЛивЛон.

Стареенето идва незабелязано . Такова ниво на качествена защита няма никой. Капсула младост, което може да ни помогне да повишим качеството си на живот и да увеличим нашето благополучие, като много други хора по цял свят.

 

 

 

С Поздрав,

Екипа на Звезден миг

Qol klub

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal