В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Бизнес с Vision

Бизнес възможност с Vision !

Qol klubКлуб QOL - Клуб на Ценителите на Отлично Качество на Живот, като нова онлайн бизнес възможност в Карлово, Пловдив, София, Пазарджик, България, Малта, Кипър

 

Компания Vision  предлага продукти, нужни на всеки човек, които са в основата на бизнес с  Vision, който можем да разделим в три направления:

 1. Използване на продуктите и споделяне .
 2. Създаване на мрежа от ползватели.
 3. Създаване на свой бизнес, онлайн магазин и развиване онлайн бизнеса в интернет.

По първото направление в зависимост колко продаваш, толкова и ще печелиш. Ние имаме фантастичния Гел Милениум, натурална френска козметика, която дава забележителен резултат и специално насочените програми , както и гривната Петактив, което стилно бижу се продава лесно и с удоволствие, защото е красиво и дава резултат като нормализира кръвното налягане, защитава от ежедневния стрес, при това като допълнение към стилното допълнение на човек. Новия продукт ЛивЛон, който дава уникална възможност за бизнес.

По второто направление, за строеж на мрежа, е нужно регистрация, а след това кани хората в клуб QOL  и  покажи възможности на успеха.

 • В Клуб QOL ще видиш  сериозни резултати по бизнеса, поместени истории на успели хора, съвсем обикновени, някой дошли в компанията с дълг и само за няколко години вече са заработили своя милион. Хора с различни професии, различни възрасти и с различно време в компанията.
 • В Клуб QOL има възможност да общуваш с интересни и успели хора, да  посещаваш онлайн презентации и конференции, където ще научиш повече за продуктите и за бизнеса. Всичко това  мотивира и  дава насоката по която може да стигнеш  до постигане на собствените си цели. Влез на  лидерска  конференция и лидерско събуждане, където ще усетиш настроението и емоцията на присъстващите.
 • Поканата за присъединяване в клуба е  по система и не е нужно да тичаш по улиците и да каниш хората, които не искат да те чуят. Това става лесно и комфортно, като даваш връзка, линк  и този който иска сам влиза и се регистрира  - ,,стани партньор“.  Отваря се електронен договор, където  попълваш контактните си данни.Създаваш своя мини страничка със контактните си данни, мястото ти в социалните мрежи, собствен сайт,лична история, където описваш подробно кой си, защо си в клуба и каква цел имаш и какво човек може да постигне и защо трябва да си партнира с теб.
 • Кани в клуб QOL , за да чуе много информация, която променя живота на човек.
 • Покажи Маркенитговия план на компанията. Просто и лесно:

На 1-во нево – 5%

На 2-ро ниво – 5%

На 3, 4, 5-то ниво по 10%

На 6-то ниво 10%, при ВИП.

Покажи  модел за печелене на пари с   Маркетинг плана .

 

По трето направление е възможност за хората, които искат да правят свой бизнес в интернет, да имат свой онлайн магазин, да използват Boosterhit  и инструментите, които той предлага, както и специалните уроци и обучения за направа на сайт и електронен магазин, както и настройването им  за да работят  и без пряко участие. Създай го, разработи го и го пусни в интернет. Заработвай от дома, като работиш когато искаш и колкото искаш.

На хората им омръзна да ходят на работа, да стават с будилник, да са в задръстване или да тичат и да гонят автобус, да се съобразяват с началник, който не харесват, а и той не ги харесва. Година след година да очакват деня на пенсията, която ще ги сложи в графа на очакващи края. Вместо това, в Клуб QOL те ще намерят добри приятели и съмишленици, ще се обучават и ще се запознават с нови  и интересни неща, които с удоволствие ще споделят с околните, а това ще им носи доходи, самочувствие, гордост от това, че са полезни и нужни. Лесно и просто ще заработва доходи от дома всеки, който изгради своя бизнес в интернет грамотно в крак и в изисквания на днешното време. И всичко това с три прости стъпки:

 1. Запълни анкетата, електронен договор
 2. Поръчай си продукти, ползвай ги, получи резултати.
 3. Кани хората в Клуб QOL  на  срещи, обучения и мероприятия.

Как да каниш хора в клуб  QOL?

Всеки ден общувай с хора в социалните мрежи в интернет. В клуб а ти имаш личен линк, връзка, която може да изпращаш, да даваш, чрез която хората могат да влизат в сайта на клуба или като гости, или като партньори на среща  и на мероприятия.

Това работи. Използвай го!

За 17 години компанията е изградила над 100 доларови милионера, много от които са по-млади от 30 години, които само за няколко години са заработили своя милион и са в клуба на доларовите милионери. Това може да видите сами, като прочетете историите им в отдел ,,Истории“.

Лично мен още в началото ме впечатлиха няколко истории:

Дмитрий Голдин – спортист, който на 21 години подписва договор с компания Vision и само за 3 години, влиза в клуба на доларовите милионери.

Дмитрий Сафронов – на 23г продава плодове и минерална вода на улицата. Присъединява се в компанията, на 9 път. Осем пъти негов приятел го кани на презентация и той не отива. Отива на 9-я път и веднага подписва договор. След 3 години е в клуба на доларовите милионери.

Андрей Сергиенко – бизнесмен с бизнес за милиони, но на 23 години фалира и остава с дълг от 18 000 долара, които спешно трябва да върне. Преди да навърши година в компанията, той връща дълга си и вече печели по 20 000 долара на месец.

Светлана и Павел Дуброви –  военен и художничка, днес Главни Съветници на Президента на  Vision.

Алла и Олег Андрийчук -  електронен инженер, който е продавал телевизори и радиоапарати – днес Главни Съветници на Президента на компания Vision.

 

Компанията дава такива възможности, които всеки може да използва за своето благополучие. Ще имате личен наставник, всички нужни инструменти за работа както на живо така и в  интернет, готов онлайн магазин, който се обновява автоматично и всичко това може да го имате само с три прости стъпки:

 1. Регистрирай се
 2. Купи си продукти и започни да ги използваш
 3. Споделяй и кани хора в Клуб  QOL – Клуб на Ценителите на Отлично Качество на Живот, на хората, които искат да изживеят  своя живот в благополучие.

 

 

Ние говорим за това, че  днес много хора нямат пари  и днес има възможност  да променят живота си.

Никога не имало толкова много хора да търсят допълнителна работа,

Никога не е имало толкова възможности ,

Никога толкова много хора не са търсили сериозната мрежова компания, за да реализират мечтите си,

Никога възможностите за успех не са били по-добри!

Затова аз вярвам, че това което трябва да правим е да искаме да променим живота си. Успехът се заключава в малко количество пари, усърдна работа и голямо търпение!

 • Бъдете истински и хората ще ви повярват, само ако сте истински!
 • Използвайте продуктите и станете продукт на своя продукт.
 • Носете гордо значката си и говорете на хората всеки ден за възможностите!
 • Ставайте рано.
 • Спортувайте, ходете пеша, правете гимнастика, бягайте в парка.
 • Хранете се здравословно.
 • Правете първо важните неща!
 • Развивайте силните си страни и приемете, че имате и слаби.
 • Преследвайте успеха
 • Бъдете безкомпромисни в преследване на целите си
 • Ставайте по-добри ден след ден.

 

Това са качества, които работят за мен. Вярвам ще работят и за вас!

 

 

С най-добри пожелания,  Пепа Игнатова       Пепа Игнатова- Москва, Крокус сити хол                                            

 

 

За повече информация от Пепа Игнатова оставете Име и Е-мейл във формата по-долу.

 

 

e-mail:
имя:
Задать вопрос
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal