В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Как да започна? Лесно е!

 

Скъпи приятели,

Получавам много запитвания точно какво правя аз, с какво се занимавам. Старая се да отговоря на всеки лично и точно, но днес реших това да го напиша и на страницата ми, за да може всеки, който иска да ме попита какво правя и с какво се занимавам, да прочете. Просто е, лесно е, интерсно е.Радвам се да те намеря в добро здраве и настроение.

И така моето занимание е много интересно. И полезно. За мен здравето и профилактиката са приоритет. Грижа се за здравето си, правя гимнастика, ходя пеша всеки ден по 5 км, старая се да се храня здравословно, мисля позитивно, пия редовно натурални витамини и на  всичко това уча децата си и семейството ми. Това е моят начин на живот!

Споделям с приятелите ми, познати и непознати в интернет и социалните мрежи. Тези на които това им харесва, искат да знаят точно как и кои витамини са най-добрите, давам информация, а  после започват и те да правят същото. Това на мен ми харесва, защото си говорим на интересни и смислени неща, полезни сме си един на друг.

Започнах да се обучавам, защото това ми стана много интересно и исках да зная повече и повече, така ставах по-компетентна, по-знаеща. Хората го оценяват и се присъединяват към мен, а това започна да ми носи и доходи. Сега всичко това го споделям в интернет в моите блогове, сайт, страниците ми в фейсбук. Старая се да го правя професионално и компетентно, да съм искрена и истинска, да давам точна информация. За мен е много важно това, хората да знаят че могат да ми се доверят и да получат тази информация, от която се нуждаят. Та аз бях една от тези, които търсех информация и не можех да се ориентирам в това море от предлагане. Лутах се и не знаех какво да избера и как, как да го позная истинско ли е или не.

Аз съм човек, който винаги е търсил най-доброто, така беше и в случая, търсех най-доброто за профилактика на здравето ми на мен и семейството ми, но не знаех как , по какви критерии да го открия. Къде да го намеря? Къде да прочета и да се информирам?

Има поговорка, че когато ученика е готов, то се появява и учителя. Непознат човек в интернет ми разказа. И аз поисках да знам повече. И ето ме сега пред теб, разказвам за  това, което вече съм изпробвала и правя аз лично повече от 5 години.

Получавам много писма всеки ден и към мен се присъединяват хора, които имат различни интереси, интересуват от различни неща, като здраве, доходи, кариера, пътешествия, личностно израстване, защото всичко това е възможно за всеки, благодарение на възможностите, които дава компания Vision , към която аз сътруднича.

И вместо като повечето пенсионери, да гледам по цял ден телевизия, да се оплаквам и да тлея, аз горя, гледам напред, развивам се, пътешествам, обучавам се, срещам се с интересни хора и това ме зарежда с много енергия и хъс за живота.

В общи линии, това е. Интересно ли ти е?

 

 

С много обич, Пепа Пепа Игнатова

 


Часовник с париКак да започна бизнес с Vision?


Лесно е! Регистрирай се в QOL!


 1. Регистрирайте се. Присъединете се в Клуб  QOL.
 2. Изберете този стартов пакет, който Вие смятате, че е най-изгоден за Вас.
 3. Започнете да употребявате продуктите.
 4. Включете се в обучителната програма на групата и Клуб QOL.
 5. Споделяйте резултатите си и преживяното с приятелите си, с познати и непознати. И  резултатите няма да закъснеят.

 

По т. 1.  Регистрацията може да направите за 5 мин., като попълните електронен договор. Регистрацията Ви дава право:

- Възможност да купувате продукцията на  Vision с 40% отстъпка, както и да получавате доходи.

- Възможност  да построите онлайн международен бизнес, без ограничение на доходите.

- Възможност за създаване на онлайн магазин с натурални продукти за младост, красота, здраве и дълголетие, който се обновява автоматично с нови продукти и нов дизаин.

- Възможност за участие в обучителните програми на групата и компанията, както и лични консултации.

 

 По т.2. Изберете стартов пакет, като използвате възможностите на месеца.

 •  95 св – това е покупка за клиенти с отстъпка. А ето и за тези със по-сериозни планове - за хора, които искат да получават доходи или да правят сериозен бизнес.
 • 190 св  -  500 лв, 12 флакона от класическата серия( това е ориентировъчна схема)= 40% отстъпка. При клиентска цена 66  лв, вие го купувате за 42 лв.

 

А сега нека видим НОВОТО  предложение на компанията с уникалния антиоксидант ЛивЛон .

Купеваш 4 хлакона за 418 лв и при продажба получаваш чиста сума от 260 лв.  Как мислите, добра сума от само 4 флакона.

 

PS: Предложената схема в стойността на покупката и печалбата е ориентировъчна и не претендираме за точност, защото зависи от програмата, която самият човек ще си избере. За поръчката  в самият пакет, човек може да избира всичко, което има в наличност в магазина, ВАЖНОТО е да се съблюдават точките(СВ). Тук е мястото да уточним, че всеки продукт има три основни величини: Клиентска цена, дистрибуторска цена и точкова еквивалентност - СВ. В маркетинговия план  играят роля точките - СВ, както и при избора на пакет-покупката.

 

Как да стартирам мощно и да напредвам бързо – тайна споделена от Исак Леви!

 

С Исак Леви - Лидер на Vision в Москва

 

 • Стартирайте с бустер и участвайте в ,,Програма за големите поръчки“. Това ви дава възможност да увеличите доходите от мрежата си с 3 пъти. Поддържайте активността в тази програма, като купувате бустер на всеки 4 месеца или 3 пъти в годината.
 • Бустер ли е най-изгодната покупка? Да.  Вижте подробно за продуктите.
 • Участвайте във всяка акция, която компанията  предлага.
 • Участвайте и не пропускайте обученията и презентациите в интернет на групата , компанията и Клуб QOL.
 • Участвайте и не пропускайте събитията на групата и компанията.
 • Обучавайте се, самообучавайте се и ставайте по-добър от вчера.
Исак Леви - Лидер, VIP 2C на компания Vision. Моят спонсор и учител. В компанията е   повече от 13 години, за което време е помогнал на много хора да променят живота си. Развива бизнеса си както в България, така и в няколко страни по света. Има изградена структора от над 500 човека, които самостоятелно изграждат свой международен бизнес. Познава тайните на бизнеса не само в МЛМ като цяло, но и точните инструменти за бизнеса в компания  Vision. До него се допитват както новите членове, така и хората със знания, квалификация и с успешен бизнес в компанията. Всичко споделено от Исак Леви има особена стойност. Аз съм горда, че това е моят наставник и учител в бизнеса. Аз му се доверих преди 5 години и не сбърках. Доверете му се и Вие.


PPS: Ако имате въпроси или нужда от пояснение, не се колебайте за да звъннете или да напишете: E-mail: pepiignatova@abv.bg, Skype: pepa..ignatova1, 0889 433 668


PPPS:  За още информация оставете Име и Е-мейл във формата по-долу и информацията ще идва направо на електронната Ви поща.

e-mail:
имя:
Задать вопрос
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal