В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Как да започна?

Часовник с париКак да започна?


 1. Регистрирайте се чрез човека който ви е поканил.
 2. Изберете този стартов пакет, който Вие смятате, че е най-изгоден за Вас.
 3. Започнете да употребявате продуктите. Употребявайте много продукти, за да получите бръз ефект. Нали това е важно за Вас!
 4. Включете се в обучителната програма на групата.
 5. Споделяйте резултатите си и преживяното с приятелите си и хората около вас. И  резултатите няма да закъснеят.

 

 


По т. 1.  Регистрацията може да направите за 5 мин., като попълните електронен договор, използвайки страницата на човека, който ви е поканил. Регистрацията Ви дава право:

- Възможност да купувате продукцията на  Vision с 40% отстъпка, както и да получавате доходи.

- Възможност  да построите онлайн международен бизнес, без ограничение на доходите.

- Възможност за създаване на онлайн магазин с натурални продукти за младост, красота, здраве и дълголетие, който се обновява автоматично с нови продукти и нов дизаин.

- Възможност за участие в обучителните програми на групата и компанията, както и лични консултации.

 

 По т.2. Изберете стартов пакет, като използвате възможностите на м. Октомври

 •  95 св – това е покупка за клиенти с отстъпка. А ето и за тези със по-сериозни планове - за хора, които искат да получават доходи или да правят сериозен бизнес.
 • 190 св  -  480 лв, 16 флакона от класическата серия( това е ориентировъчна схема)= 40% отстъпка. При клиентска цена 47 лв, вие го купувате за 30.09 лв.
 • 220 св  -  550 лв , 18 флакона + подарък за Добре дошли във  Vision: 1 бр. (според акцията) за 70 лв., при което 1 флакон вие купувате на цена по-малко от 32 лв, при клиентска 50 лв.
 • 475 св  -1200 лв,  40 флакона + подарък за новите хора за Добре дошли във  Vision.

                         2 флакона от класическа серия за лоялност 5% на стойност  96 лв+

                         8 флакона от кл. серия или по избор на стойност                    380 лв,

При което общата сума на подаръците в продукти е: 616 лв.

Или: 1200 -616= 584 лв : 40  = !!!!Стойността на един флакон е по-малко от 15 лв, при клиентска цена 50 лв. Чиста печалба от флакон е 35 лв.

 

А сега нека видим НОВОТО  предложение на компанията с уникалния антиоксидант ЛивЛон от м. ОКТОМВРИ:

 

 • 475 св ЛивЛон – 10 флакона за 1044лв. + подарък 2 флакона ЛивЛон на стойност 348 лв., + подарък за Добре дошли във  Vision + 2 флакона по програмата за лоялност 5% - 96 лв. Обща стойност на подаръка в продукти е: 584 лв.  Или: 1044-584=460:10 флакона ЛиивЛон=!!! Стойността на един флакон е 46 лв., при клиентска цена 176 лв. Чистата печалба е 130 лв.

Казано  накратко, Вие имате възможност на избор. Вие може да направите избор между ''ejr,r  възможности, които Ви дава компанията, като за целта изберете най-изгодната за Вас.


PS: Предложената схема в стойността на покупката и печалбата е ориентировъчна и не претендираме за точност, защото зависи от програмата, която самият човек ще си избере. За поръчката  в самият пакет, човек може да избира всичко, което има в наличност в магазина, ВАЖНОТО е да се съблюдават точките(СВ). Тук е мястото да уточним, че всеки продукт има три основни величини: Клиентска цена, дистрибуторска цена и точкова еквивалентност - СВ. В маркетинговия план  играят роля точките - СВ, както и при избора на пакет-покупката.


PPS: Ако имате въпроси или нужда от пояснение, не се колебайте за да звъннете или да напишете: E-mail: pepiignatova@abv.bg, Skype: pepa..ignatova1, 0889 433 668


PPPS:  За още информация оставете Име и Е-мейл във формата по-долу и информацията ще идва направо на електронната Ви поща.


e-mail:
имя:
Задать вопрос
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal