В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Защо БАД - 2

Защо Биологично активни добавки? Защо Vision?

 витамини

А какво правим за нашето здраве, за да го съхраним? Нищо! С малки изключения. Защо? Защото то е безплатно. Ние се раждаме и смятаме здравето си за даденост. Нищо не сме заплатили за него и затова смятаме, че не е нужно нищо и да правим. И когато започнат да се проявяват някакви симптоми и проблеми, си казваме – то е от ЕГН-то.Започваме да си даваме някакви обяснения, защото така или иначе...И никога не си задаваме въпроса, аз какво направих, за да не стигна до тук.

 

А може би не знаем. Или не искаме да знаем.Днес има достатъчно информация и човек може да се информира, но искаме ли? Смятаме ли,че това е най, най-важното, което трябва да знаем . Това се нарича просто профилактика. Или грижа, подръжка на тялото така, както се грижем за автомобила, къщата си..Но, нали все не стига за това. За всичко друго ще намерим, но за профилактика  на здравето ни, все не стига. Защо толкова много болести носим в себе си? Защо толкова рано умират млади хора, пред които живота едва започва? Защо все нови и нови болести, все нови и нови аптеки, а ние все по-болни и по-болни?

Та моят баща е починал едва на 42г, брат ми на 52, а майка ми на 67. А каква е моята прогноза за здраве и живот, ако не взема мерки? Как смятате Вие?

 

За мен отговора е ясен и много страшен.За мен това беше ясно и  знаех, че трябва да направя нещо важно, бързо, срочно, неотложно. Но, не знаех какво.

Знаете ли, влизах и излизах от аптеките и не можех да се ориентирам в това море от предлагане. Имаше лекарства за всичко. За кое  по-напред трябваше да вземам аз, за да мога да променя нещата? За дископатията ли, или за гърлото, за главата или сърцето, за отслабване или за костите...За кое по-напред? А противопоказанията ме плашеха, те бяха повече от колкото показанията.

И в този момент аз се запознах с компания Vision. Непознат за мен човек по интернет ми разказа, как той е подобрил здравето си. Не си спомням днес какво ми е казал още, но аз запомних три неща, които помня и до днес.Натуралност, безопастност и ефективност. Действат на всички органии системи, като на един.

 Три неща, заради които аз казах да, това ще употребявам и аз.

 

Вече повече от 4 години ползвам продуктите на Vision. Имам своите резултати. Ползват ги всички в семейството ми, имат и те своите резултати.

Да подобрявам и съхранявам здравето си и това на хората които обичам, това днес е моя мисия. Мисия, да помагам на хората, да бъдат здрави и щастлриви от това.. Да помагаш на хората в едно толкова социално дело е толкова удовлетворяващо, че си струва човек да живее.

А защо точно с Vision?

 Това ще споделя в следващото писмо.

До скоро!

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal