В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Защо БАД?

Защо профилактика на здравето с БАД и Защо трябва да употребяваме БАД?

 житон О.К.Ж.

Това  са теми, на които следва да се отдели специално внимание, но аз няма да навлизам в подробности, защото както разбрахте, аз споделям моите размисли, върху темата здраве. Има поговорка – здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо.

 

Всички сме чували да казват – оня  получи инсулт или инфаркт, от стрес. Или  диабет от стрес. Дали се замисляме върху това, защо от стрес, какво се случва с нас, с нашият организъм? От кой стрес се случва това? Има ли различен стрес?

 

Всички ние сме клетъчни  и нашият организъм се състои от милиарди клетки.Тези клетки се нуждаят ежедневно от своята клетъчна храна – витамини, минеррали, макро и микро елементи.....ежедневно. Те се доставет в организма чрез храната. Но каква е храната днес? Колко богата е тя самата на тези така нужни на организма ни витамини и минерали? Каква вода пием? Какъв въздух дишаме? Каква е екологията около нас? Какъв живот живеем, спокоен или напрегнат? А технологиите, без които все повече не можем? За какво мислим повече, за почивки, екскурзий, партита ..или за това с какво да платим тока, водата, да се нахраним..имаме работа или не? И до какво води тази стресова ситуация?

Всичко това предизвиква стресово състояние на организма.  И това състояние се отразява на двете основни системи в нашият организъм – нервната и ендокринната.

Тези две системи контролират обмяната на веществата, от което са вследствие всички болести.

-         Нервната система управлява импусите на нервните окончания и когато те блокират, това води до неправилна обмяна на веществата.

-         Ендокринната система управлява хормоните, 32 на брой. Хормоните управляват ръст, тегло, репродуктивност, сърце, кръв..И когато тав нещо не е наред, това води до неправилна обмяна на веществата.

 

Неправилната обмяна на веществата води до болестите.

Всички нужни на организма витамини и минерали, се внасят от вън, с храната. Нищо не се складира и няма запаси. А когато те не постъпват с храната ни, клетките страдат. Дори и тогава, когато сме си напълнили стомаха, те са гладни. Гладната клетка, няма сили да се бори и така лесно допуска болестите . Деформира се и така мутира. Болната клетка ражда болна клетка и така в организма лесно  се настаняват различни болести.

И човек има два пътя:

- Единият отива при лекаря и той му изписва лекарство, после в аптеката.По-късно от това лекарство, започва да го боли стомаха и отива пак при лекаря, който му изписва още едно и пак в аптеката. Но от това, човек не оздравява, а се появява нова болка, вследствие противопоказанията и от това, че организма още повече се замърсява , а това води до нови болести. Кръговрат.

- И втория път, пътя на БАД към храната, които допълват това, което храната не може да внесе на организма.БАД доставя нсички нужни витамини, минерали, аминокиселини  и т.н. на организма. БАД Вижън дават това на клретките, което им е най-нужно: Честят токсините и шлаките, хранят, защитават и балансират. Клетките са нахранени, здрави,стават силни и могат да противостоят на стресовите ситуации, здравите клетки, раждат здрави клетки. Обновяването на клетките в организма води до подобряване на състоянието, а това е една добра профилактика. С БАД ние помагаме на организма да се справя и да решава здравните проблеми, които възвикват или са възникнали. Ние просто му даваме това, от което има нужда, а всичко останало, той сам мъдро решава, като на нас ни дава здраве и спокойствие.

 

Каква е една от важните разлики между лекарствата и БАД?

Лекарствата са синтетични и поради това, те не се приемат от организма с охота. Те внасят стрес и спазъм на съдовете, което от своя страна хем действат видимо добре, хем и не, защото този спазъм не подобрява състоянието, а действа като пожарникар на пожар.

БАД дайстват на съдовете меко и комфортно. Например:

Антиокс – разширява кръвоносните съдове

Пакс – дава еластичност на съдовете

Гранатин Q10 – изчиства съдовете

А заедно , укрепват организма. Класическата серия като цяло, действа на обмяната на веществата. Без нея, няма резултат!

Разбира се,че може да се правят и различни мини програми., които дават страхотни резултати. Например:

Антиокс+Пакс+Детокс+Лайфпак Сеньор+ Льйфпак Джуниор

Против грип: Детокс+Пакс+Хровмитал+Джуниър + ДиАйРесет

Или: Детокс+Пакс+Д4Х – през час по 3

 

Децата нямат очиститерни кризи, освен детските продукти Джуниор+ Би Смарт, може да им се дава ДиАйРесет, Антиокс, Пакс, Детокс.

 

Аз намерих своето здраве и спокойствие с БАД Vision и затова  ги препоръчвам и на вас. Натурални, безопасни и ефективни, лесни за употреба – само с чаша вода, това е здраве и спокойствие в днешния забързан и натоварен ден.

Незабравяйте и децата, започнете грижата за тях още преди зачеването. Джуниор+Антиокс+Пакс++

Бъдете здрави и различни с Vision.

Вземете, купете, пробвайте и ще се убедите сами.

http://vipignatova.boosterhit.com/102.ktml


Ето и новият справочник  за тези, които искат да знаят повече:

http://issuu.com/ycnex/docs/vision_product_guide_2012?mode=window&backgroundColor=%23222222

 

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal