В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Пепа Игнатова

Приветствам ви с Добре дошли на моята страница!


Направете своята регистрация и станете член на клуб ценители на качеството на живот!


Qol klub


Надявам се да откриете на страницата ми тези възможности, които за вас са много важни.Аз мога да ви покажа възможностите и пътя  към изграждане на вашата бизнес империя.Вече сте готови на това и искате да започнете веднага, присъединете се:

Търся интересни хора с лидерски умения, които са готови да се обучават и да носят много полза на хората и с  това да заработват много пари за своя труд.

Това е сериозен международен проект и главното е да го правиш с радост и удоволствие. Живота е толкова кратък, за да се занимаваш със скучни и безинтересни  неща.

 ВАЖНО!

PS: Знаете ли още какво ме грабна мен, лично? Безплатните пътешествия, които компанията предлага всяка година на своите консултанти! А сега:

Безплатното пътешествие до Мароко през септември 2014г.!

Аз много обичам да пътешествам и когато разбрах, че мога да се включа в квалификацията за безплатно пътешествие до страната, която винаги съм искала да посетя - Мароко, и то безплатно, веднага попитах какво да направя? 

Ако и Вие искате заедно да бъдем в Мароко, безплатно, бързо, срочно се регистрирайте ето тук: http://zvezdenmigkarlovo.boosterhit.com/34.html

После се свържете с мен, за да ви разкажа за правилните стъпки и успешната класация.

Решавайте бързо!!! Печелят бързите!


С уважение,

Пепа Игнатова

 

                                                                                            

                                                                                                                 

 


Пепа Игнатова  Аз съм Пепа Игнатова, 65 г, от Карлово, в квалификация VIP  

С компания Вижън се запознах преди повече от 5 години, когато вече бях излезнала в заслужен дългосрочен отпуск. Знаете как се получава в този момент.Оставаш без работа, без среда на общуване и се чувстваш ненужен. Винаги съм изпитвала болка, когато срещна моя учител или директора на голям завод в града, които имаха затруднения и не можеха да си платят тока, защото аз ги познавах като хора на висок пост и на друго високо ниво.Мислех си за мен и не исках да е така с мен, защото по същия начин както преди  ми се искаше да имам възможност да се срещам с нови хора, да пътешествам.  Исках, но вместо това констатирах, че бях станала спонсор на аптеката на нашата улица.В този момент осъзнато търсех начин за подобряване на здравето си, както и за профилактика.. Знаете ли как не ми се остарява? :) Искам да съм здрава, да изглеждам добре, искам да имам среда на общуване, да се срещам с позитивни хора, да пътешествам.И когато непознат за мен човек ми разказа за възможностите, които дава компания Вижън, за пътешествията, много от които безплатни,(да,да..в този криза има и безплатни пътешествия. Всяка година компания Вижън награждава най-добрите с безплатни пътешествия.) И аз си казах - точно това искам.

Вижън наистина ми дава това, което аз харесвам, обичам и искам. Вижън изповядва ценности, които за мен са много важни. Философията на Вижън е и моя философия. А тя гласи: ,,Възможност за отлично здрове", като под здраве се разбира здраве във всичките му аспекти: физическо,социално, духовно и финансово.Повече вижте в сайта ми: http://vipignatova.boosterhit.com

Вижън ми дава благополучие във всичките тези направления и  възможност да се обучавам на една нова и много перспективна професия.Вижън ми дава възможност да правя свой бизнес, бизнесът на 21 век и  възможнаст да се обучавам на тази нова профисия от най-добрите в света.Аз съм горда, чи имам най-добрите учители в тази професия. Горда съм, че мога сама да създам свой сайт, знам как точно да се направи и какви правила да спазвам. Аз съм убедена, че съм на точното място и с удоволствие споделям това, което знам с тези, които искат да знаят.Аз правя международен бизнес и това ми носи удовлетворение. Аз пътешествам, запознавам се с нови хора, аз имам приятели по цял свят, с които общувам най-вече с езика на сърцето. Благодарение на компания Вижън аз вече пет  пъти съм в Москва, един път в Санкт Петербург, където присъствам на големи международни семинари и където се обучавам  от най-добрите в света. Това е всичко в едно-  екскурзия, концерт, обучение, срещи и много повече.Всяка година компания Вижън празнува своя рожден ден наречен Милениум. В най-голямата закрита зала в Европа ,,Олимпийски"- Москва, където се събираме  над 25 000 човека от цял свят. Това е събитие, което още от първият път ме грабна и всяка година с нетърпение очаквам Милениума, но това не може да се опише, то трябва да се види и усети със сърцето и душата си.

Аз към горда и това, че защитих квалификация и съм  ВИП консултант по здравето, Официално Упълномощен учасник в международното изследване на качеството на живот, което се провежда от ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUIG” съвместно със  Световната Здравна Организация  и Научноизследователският институт по хранене към Руската Академия на Медицинските науки.Това е гордост, пристиж, доверие и разбира се много позитивност, както и нов стил на живот, който аз водя. И всичко това постигам, благодарение възможностите които ми дава компания  ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE   GROUIG”

     Пепа Игнатова- Москва, Крокус сити хол житон О.К.Ж.

Като комплимент за това, че сте на моята страница аз ви предлагам  възможност да разберете тайната на вашето здраве.Направете своето тест-изследване за вашия здравен статус и качеството на живот и получете лична програма за подобряване вашето качество на живот. Повече може да разберете тук:http://vipignatova.boosterhit.com/176.html 

Изображение - 11

 

 

Ако сте човек, който:

  • иска да подобри качеството на  здравето и живота си или
  • иска да изгради кариера в международен холдинг, или
  • иска да има успешна среда на общуване, или
  • просто искате да печелите допълнително 300-400 €
Аз ви каня да се присъедините към нашия екипСега е вашият шанс да бъде част от екип от професионалисти, както и използването на система, която работи успешно в продължение на 16 години. Очаквам да се обадите и зададете вълнуващите ви въпроси, за да вземете най-правилното решение за Вас, самите.
Заедно е по-лесно и по-весело!
 
С уважение, Пепа Игнатова
Е-mail: pepiignatova@abv.bg
Skype: pepa..ignatova1
GSM: 0889 433 668
 

 Qol klub

Следвайте ме в:  Добави към Facebook  Споделяне в Blogger.com  Добави към Twitter  Добави към Съучениците                                                            логотип Vision въртящ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за безплатна информация от нас, като оставите своето Име и Е-мейл във формата по-долу, а информацията ще идва направо в електронната ви поща.

e-mail:
имя:

И една презентация специално за вас:

презентация from ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUIG"
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal