В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Стил Вижън

Стил Вижън с гривните Vision QuadrActiv


Vision QuadrActiv

 
В състава на гривните Vision QuadrActiv, създадени от една гривна TriActiv, включва нова активна елемент - от германий.Място на лайнера на елемента посочи гривна в синьо. Vision QuadrActiv - комбинирана мощност от четири елемента:
 SOLAR TEQ Био-керамични вложки с инфрачервени вълни радиация в границите на 4-14 микрона.
 AERO TEQ
Био-керамични вложки с емисиите на отрицателно заредени йони кислород (800-1000 йони на 1 куб. см.).. 
 GERMATEQ Био-керамични вложки с германий 200 PPM. 
 MAG TEQ Магнитни вложки индуциране на електромагнитно поле сила от 750 до 800 Гаус.
Качеството на германия като водещ полупроводник се използва в гривните Vision QuadrActiv. Германий е обект на активно химически процес, в резултат на което стои електрони преобразуване, които имат изключително слаба светлина с дължина на вълната. И когато осезателен контакт с германий (т.е., когато тя е в пряк контакт с тялото), поради проникваща способност на електроните в организма, подложени на сложни биохимични процеси, които са толкова полезни за нашето тяло.
Както знаете, китките човек е много биологично активни точки, свързани с вътрешните органи. Ако лечебните свойства на германия да се свържете с магнитотерапия - ще си взаимно укрепване на биологичните и терапевтични ефекти: значително увеличение функция лимфен дренаж на тъканите еластичността и нормализира съдовия тонус  - те увеличават притока на кръв към увеличаване на диаметъра на капилярите, което води до съдоразширяващи, анти-и имуностимулиращо действие.Гривна произведени в 2 варианта на дизайн: елегантен - за жени, класически - за мъжете.

Постоянното носене на гривна Vision QuadrActiv помага:

- цялостна рехабилитация кръвоносна система, подобряване на съсирването на кръвта;
- насищането на клетките с кислород и, следователно, тяхното подмладяване;
- увеличаване на  кръвоносни съдове, подобряват еластичността на тъканите.
 
 
PS:
Ето повече и интересна информация за гривната Vision QuadrActiv

Направена от високоякостна японска хирургическа стомана, която не съдържа никели не предизвиква алергични реакции. Има покритие от 23 каратово твърдо злато, нанесено чрез елестролиза, който метод повишава износноустойчевостта на всички материали, има  изящност и  елегантен съвременен дизаин. Този дизаин се използва от  световно известни марки, като телефоните Верту, Картие,часовниците  Ролекс, които използват точно този начин на покритие.В Европа и по света много са известни и се търсят все повече изделия от неръждаема стомана. По няколко причините са предпочитани пред златото и среброто, основно заради енергетиката. Златото символизира мъжката енергия – Ян, а среброто женската енергия – Ин. Неръждаемата стомана е неутрален материал  от енергийна гледна точка и практически той не се окислява. На какво се дължи положителното действие на тази гривна?

 

Гривната действа положително благодарение на високоякостната хирургическа стомана и на 4-те биокераични вложки, от вътрешната страна на гривната.. Какво преставлява биокерамиката. В състава на биокерамичните материали влизат различни видове керамики в съчетание с окиси на различни химични елементи, н-р силиций, алуминии, като се получава материал, който може да излъчва в различен диапазон.

Как се произвежда биокерамиката – произвежда се , чрез  използвавето на  26 керамични вещества и различни химични окиси, които се загряват до 1 500 градуса и след това се охлаждат.След този процес, биокерамиката е способна  да отделя  различни елементи и излъчвания. Биокерамиката има приложение в съвременния свят на различни места – Министерството на отбраната  на САЩ – NASА, стоматологията за инпланти. Това е един съвсем безопасен материал. Биокерамиката не се изтърква, не корозира, но иска подхранване, защото процесите  на излъчване се активират още при стайна температура.

Слагайки гривната на ръката си, дори и да сме навън, биокерамиката се активира о температурата на тялото.

 

Как действат отделните вложки:

 

 SOLAR TEQ – Слънцето излъчва 8 диапазона слънчеви лъчи.Последния 8 диапазон са инфрачервените лъчи.Те от своя страна имат близък, среден и далечен спектър. В нашата гривна се използва далечният спектър.., от 4-14 микрона дължина на вълната. Това е най-полезния спектър, защото обхваща и дължина на вълната 9. Това е чистотата на резонанс на водните молекули.Нашият организъм излъчва вълни в същия този диапазон, защото ние принципно се състоим от вода.Защо този диапазон 9 е толкова важен? Защото всичко се състои от вода и 80% от Земята е вода, резонанса на молекулите на водата е 9 микрона, в резултат на това се повишава температурата на всички тъкани, разширяват се капилярите и така се подобрява кръвообръщението. Увеличава се микло и макро-циркулацията и по този начин се подобрява работата на тъканите, защото кръвта разнася кислорода, следва разнасянето на повече кислород, и по-добра работа на тъканите. Подобен ефект имат руските и финландските бани, инфрачервените сауни. Този топлинен резонанс, способства за отделяне на токсините  от клетките и молекулите. В резултат на дейсквието на тази вложка се подобрява кръвообръщението, намаля се болката, подобрява се метаболизма.

 

AERO TEQ – В нашият организъм има както отрицатилни, така и положително заредени йони. Необходими са както отрицателните, така и положителните. Отрицателните йони, укрепват организма,а положителните дават усещане за умора, но те действат успокоитерно. Отрицателните имат по-висока подвижност, а положителните, по-малка подвижност.

Каква е концентрацията на отрицателно заредените йони в природата?

Това зависи от природата, където се намираме:

 Край водопад – 3000 йони/см3

Планината – 2 000, извън града 1 500

В офис -150

У дома – 100

В автомобила – 50

Какво дава нашата гривна, когато е на ръката ни – 800-1 000 йони на куб.см

 

80% от отрицателните йони, попадат в организма чрез кожата и само 20% се вдишват чрез въздуха. Ето защо, носейки гривната, ние даваме шанс на организма да се обогати с тези така нужни отрицателно заредени  йони.

Какво е терапевтичното действие на отрицателно заредените кислородни йони?

-         чистят  дихателната система

-         насищат клетките с кислород

-         увеличават нивото на серетонина в кръвта, като дава успокояващ, антидепресивен ефект, зарежда с бодрост и енергия.

-         Забавя процеса на стареене

-         Една от причините за стареенето е намаляване на водата в организма. От раждането си, постепенно започваме да губим вода във всичките си органи. Загубата на вода става за сметка на електрообмена на всяка една клетка в организма ни. С отрицателно заредените йони, може да намалим загубата на вода в нашите клетки. Затова има хора, които живеят високо  в планината, където получават много отрицателно заредени кислородни йони. Когато това е постоянно, тяхният електрообменен баланс остава неизменен от раждането им и живеят до 120 и повече години. Разбира се,че не може да се разчита, че носейки една гривна, ще живеем 120 години J, но ако носите повече от една гривна, това увеличава многокпатно зареждането на организма с отрицателно заредени кислородни йони.

 

 

MAG TEQ  - Магнитна вложка – Тя създава тмагнитно пола с индукция  от 750 – 800 гауса. Стои въпрса, защо изкривяването на магнитното поле се явява причина за много заболявания, в това число окологични заболявание.

Самата Земя е огромен магнит и има два полюса. Всеки човек има собствено магнитно поле и неговото поле, трябва да е в хармония с това на Земята. Когато има магнитни бури, човек го чувства. Какво става с тези магнитни полета, които са в зависимост и в  резултат на GSM, фотоапарати, компютрии т.н. Ние живеем в едно интензивно излъчване на магнитни полета. Силно сме облъчени, това е истината. Трябва да знаем, че щом доближим телефона  да ухото си, веднага изкривяваме магнитното си поле, а това води до много болести.

Как да намалим това въздействие?

       Магнитното поле е добра терапия, стига магнитното поле да е в правилна посока.Няма странични ефекти. Намалява болките в ставите, използвано е от китайците от преди хиляди години. Съвременните клинични изпитания са установили, че статичното магнитно поле в диапазон от 750-1000 гауса, е способно значително да отслаби болката. Ето защо този диапазон е привлекателен за магнитотераия.

Какво става, когато се нараним и има рана.

 

Положително заредените йони се устремяват към раната и забавят процеса, при което забавят изтичането на кръвта, но когато тези положително заредини йони, са в голямо количество, започна силна болка, зачервяване, подуване. Какво е нужно в този момент?

Нужно е да се възстанови баланса, нужни са отрицателно заредени йони. Как става това – като приближим положителния край на магнит към раната, той ще привлече отрицателно заредени йони и така ще възстанови баланса в организма и болката намалява. Концентрацията на порожителни и отрицателни йони остава висока и кръвотечението спира, а болката отшумява. Ето защо нашата гривна действа болкоупокоително. Гривната не  е еднополюсен магнит, няма еднополюсни магнити. Как действа нашата гривна?

-         Положителния  край на гривната работи и той привлича отлрицатено заредените йони, а положителния край се екранира. Той не действа и магнитната вложка действа като еднополюсен магнит. Какво е терепевтичната действие на магнитотерапията:

-         При рани, повишава елестичността на стените капилярите и стените на мускулите и съединителната тъкан, усигурява допълнителен приток на кръв към тях. Участъка получава повече кислород и хранителни вещества. Изчезва белезнения ефект и се премахват електрохимичните вещества, които са се получили по време на възпалението. Установява се нормалния електромагнитен баланс, изчезва болката и ускорява процеса на оздравяване.

-         Магнитната влажка помага на съня, болки в ставите, мускулите, сухожилията, болки в главата. Намалява  умората и стреса.

-         Поставяйте я на мястото на болката и за повече ефект, поставяйте повече гривни. Това е постоянно магнитно поле и е напълно безопасно.

 

 

     

       GERMATEQ – Химичният елемент Германий съществува в две форми: Органична и не органична. Неорганичния се добива от някой руди и се използва в микроелектрониката, скъп елемент, но ние не говори за неорганичния Германии.

Ние говорим за органичен Германии, който е синтезиран в някой растения, или се синтизира по лабораторен път. Органичния германий присъства в много растителни продукти, но в микроскопични дози. И в нашата гривна се използва органичния германий, който няма нищо общо с неорганичния германии. Една алтернатива за запълване нуждата в организма на германии, това прави вложката германии в нашата гривна куадра актив. Какво е въздействието на органичния германий върху нашия организъм?

-Уникален преносител на кислород към клетките и насищайки се с кислород, повишават способността си да генерират енергия. Действа на същия принцип като химоглобина. Нашият организъм има нужда от микроколичество германии, но той е много, много важен. Без него се чувстваме зле и непълноценни.

От храната го получаваме основно от доматите. Доматите го получават от почвата. А е известно, че доматите вземат целия германии от почната за една година. И ако на другата година се ядат домати от същата градина, то в тях вече няма германий. Осван това, германия лесно се отмива, в това число и от почвата. Още нещо важно за германия, той способдство на индукцията на гамаинтерфероните, които спират процесите на размножаване на бързо делящите се клетки - т.е на раковите клетки. Как става това – като активират специфични клетки, наречени текилари.

Германия е една много добра противотуморна терапия.

Как действа германия, върху нашия организъм?

-         Цялостно оздравяване на кръвоносната система

-         Подобрава съсирването на кръвта

-         Насищане клетките с кислород, което способства за нашето подладяване.

-         Усилва микроциркулацията на съдовете

-         Повишава елестичността на тъканите

-         Активизация на съдорозширяващо, противооточно и  имуностимулиращо действие.

 

Важно:

Не се къпете с гривните, за да не се мокрят вложките.

Да не се използват, когато човек има електронен слухов апарат или кардиостимулатор.

Използвайте ги във всички останали случай, за всяко нещо от което имате бърза, спешна помощ. Използвайте по възможност повече от една гривна за по-добър резултат, защото действа синергизма.

 

Резултати от ползване на гривната Vision QuadrActiv:


 Пепа Игнатова със житона ВОЗ            Пепа Игнатова - Карлово

Нося две гривни, мъжса и дамска.Имам спокоен и дълбок сън. Наспивам се бързо, имам енергия и тонус през целия ден.

 

Моето семейство         Атанас Игнатов - Карлово

Нося гривната с удоволствие, защото тя ми дава спокойствие, енергия, наспивам се бързо, а когато нещо ми боли, я слагам на местото. Нося я постоянно.

 

 Еми с гривната         Емилия Игнатова - София

Не вярвах. Не можех да повярвам, че тази гривна може да действа по този начин, докато не реших да опитам на себе си. Взех гривната на сестра си и я сложих на ръката си. Колко бях изненадана приятно - гривната действаше. Спах непробудно, имах спокоен сън, а на сутринта се събудих бодра. Аз съм пианистка и натоварването на ръцете ми е голямо, особено на китките. С гривната ми е спокойно и леко при свирене, а после не чувствам болки в ръцете си.Пожелах си за Коледа гривна Vision QuadrActiv. Наистина това е подаръка, който искам.

 


Задать вопрос
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
Добавить комментарий
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
  Нравится
  Добавить в Facebook
  Добавить в ВКонтакте
  Добавить в Twitter
  Добавить в Одноклассники
  Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
  Опубликовать в Blogger.com
  Опубликовать в LiveJournal