В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Резултати


Защо Viison - Отговор на летеца-космонавт Виктор АфанасиевВъзвръщане на здравето с  Vision!

Резултати от ползване на продуктите на компания Vision в Карлово.

 

 

Пепа ИгнатоваПепа Игнатова – 64,Карлово 

Е-мейл: pepiignatova@abv.bg

 0889433668; 033594990

Проблем: Болно гърло и гнойни сливици.Бързо разболяване от грип и настинки.

Продукти: Цялата гама от класическата серия, ДиАйГард нано, Д4Х.

 Резултат:   Ползвам продуктите повече от 4 години. Подобрение почувствах още на първия месец, но това лято резултта е впечатляващ. Аз спя при отворена врата към балкона през цялата нощ. И всяка сутрин с задоволство установявам,че нищо не ме боли и съм здрава. Разбирате ли какво удоволствие е това? Нося две гривни, мъжса и дамска.Имам спокоен и дълбок сън. Наспивам се бързо, имам енергия и тонус през целия ден

 

 

Пепа ИгнатоваПепа Игнатова – 64 г.,Карлово

 Е-мейл: pepiignatova@abv.bg

 0889433668,  033594990

Проблем: Чупливи нокти, и тъмно кафяви петна по двете ми ръце, които ставаха все повече и все по-големи и тъмни. Това ми създаваше дискомфорт и притеснение, защото аз обичам красивите ръце.

 Продукти: Цялата гама класическа серия + ДиАйГард нано + Д4Х + Гранатин Q10 + Нейчер тен + Гел Милениум.

Резултат: Снимката не е от самото начало, а много по-късно от ползване на продуктите, но Гел Милениум започнах по три пъти на ден и само след месец, резултата е видим.

 

Пепа ИгнатоваПепа Игнатова – 64 г.,Карлово

 Е-мейл: pepiignatova@abv.bg

 0889433668, 033594990

Проблем: Дископатия от 20 годишна и пареза на десния крак.

 Продукти: Цялата гама от класическата серия + ДиАйГард нано + А4Х + ГранатинQ10 +Нейчер тен + ВС + АС + EnjoyNT БАД + EnjoyNT  Харпаго Гел

Резултат: Нямам кризи, ходя по 5-10 км на ден и нямам никакви проблеми.От както палзвям продуктите не ползвам никакви лекарства. Когато усетя, че може да имам проблем, просто пия повече продукти. Моя проблем беше докато се науча да ползвам продуктите за моето здраве, красота, тонус и енергия. Сега това не ми е проблем.

 

Пепа Игнатова  Пепа Игнатова,65г., Карлово

Сега ще  споделя моя резултат: Ползвам ЛивЛон вече 25 дни, като вземам сутрин по две капсули. В началото забелязах прилив на енергия. Наспивах се бързо и се събуждах бодра и със много сила и желание за работа.  Увеличена работоспособност – работех без да усещам умора и напрежение от многото работа на компютъра. Имах желание да свърша толкова много неща, които бях отлагала с месеци. Много скоро на връщане от обичайната си сутришна разходка усетих впечатляващо, че погледа ми беше избистрен, а виждането беше станало толкова ясно  и отворено, че аз виждах  на 180 градуса  чисто всяко листо по дърветата, а чувството е неописуемо. Констатирах,  че виждам буквите ясно и мога да чета книга без очила. Впечатлена и щастлива съм  от резултата, който имам. Пробвайте. Наближава зимата, малкия ден с по-голяма част от тъмнина, което ни депресира и понижава настроението ни. Нужна ни е повече енергия и тонус, нужна е повече подкрепа на имунитета за защита от настинки, грип и други болести. Не чакайте това да се случи и да търсите изход. ЛивЛон се справя успешно със всичко това. Просто пробвайте и ще се убедите сами, както направих аз. Ако вече се питате как, лесно е - използвай връзката:  http://vipignatova.boosterhit.com/102.html?shoppage=livelon                                      

 

Атанас ИгнатовиАтанас Игнатов – 63 г, Карлово.

Е-мейл: ignatov_1949@abv.bg

 0876694990,  033594990

Проблем: След удряне от едно падане, започна събиране на вода в коляното на десния крак. Всеки път доктора ми правеше пункций, инжектираше антибиотици. След известно време проблема пак се появяваше. Проблема се появи отново и след операция във видна наша клиника. Становището на професор от клиниката в Горна баня беше, отново операция.

 Продукти: Цялата класическа серия  +  увеличена доза Антиокс +  Детокс + ДиАйГард нано + Купер + Урсул .

Резултат: Проблема се реши, операция не беше нужна и вече втора година нямам проблеми.

Нося гривната с удоволствие, защото тя ми дава спокойствие, енергия, наспивам се бързо, а когато нещо ми боли, я слагам на местото. Нося я постоянно.

 

 Атанас Христов – 64 г, Карлово, 0876694990

 Е-мейл: ignatov_1949@abv.bg

 Проблем: Фисула и хемороиди от много години. По традиционен начин проблема се решаваше моментно, но не и трайно.

 Продукти: Цялата гама от класическата серия + увеличена доза от Детокс + ДиАйГард нано + Купер + Урсул + Мега + Д4Х .

 Резултат: Проблема вече не съществува.

 

Божилка 13  Аз съм Божилка  Динкова от Сара Загора, вече на 67 години.

 С медицинско образование и 37 години стаж като медицинска сестра. Преди да навърша 60г, започнаха проблемите с лявото ми коляно. По-късно се установи, че имам износени лява колянна и дясна тазобедрена става до кост. Традиционната медицина ми предложи смяна на ставите, което щеше да ми струва 8 000 лв., но аз ги нямах и търсех други не традиционни начини, за да реша проблема и намаля болките.

Преди година започнах да пия продуктите на Vision. Скоро се почувствах по-добре, но не достатъчно. От два месеца ползвам усилена програма – Антиокс, Детокс, Пакс, Свелтформ, Мега, Енджой НТ, ВеноСтронг, Лайфпак Джуниор и само след месец  усетих сериозно подобрение, а след  два месеца вече ходя без бастун по равното, ползвам го само, когато се качвам по стълби. Това ми дава сили и вяра, че това е възможността както за мен, така и за всички хора, които имат подобни проблеми и които също като мен търсят не традиционни начини да се справят с проблема.


Йотка Халачева  Киста на гърдата,с определен ден за операция в  Онкологията Пловдив,с два кейса от продуктите за 1месец.Три дни преди операцията ,реших да отида директно в Онкологията в София и доцент Говедаров ,каза ти не си за операция,от тогава се наблюдавам всяка година.Благодаря на БОг просто съм добре. Това беше в януари 2005 година и операцията ми беше за 15.03.2005г.

 

 

Иванка Нешева – 70 г.,клиент, Карлово.

Проблем: Безсъние. Заспива за час-два и се събужда и бодърства до сутринта.

 Продукти: Антиокс + Пакс – сутрин и вечер по 1 капсула.

Резултат: Спи спокойно през цялата нощ.

 

ЛилиЛили Делевска - 48г, Карлово- 0887800570

Е-мейл:lili_delevska@abv.bg

 

Проблем: Цистит

Продукти: АйСиБери ++

Резултат:Още след първата капсула усетих успокоение на болката.След 5-тата, нямах болки. След месец прием, очаквам проблема да бъде решен окончателно и да забравя за цистита. Това очаквам благодарение на АйСиБери.

 

Митьо ПетровМитьо Петров 48г, Карлово – 0877467271

E-mail: mitio_petrov@abv.bg

 Проблем : Счупен втори поясен прешлен през 1999г.

Решение: Започнах да ползвам  класическата серия от продуктите на Вижън + от 2003 г и само след една година, от 2004 година, да сега редовно всяка година се хвърлям в реката на Богоявление за кръста, без значение колко е студено. Нямам никакви проблеми след това, както и с товарене и разтоварване на тежки неща. Продължавам да ползвам продуктите за профилактика и се чувствам супер.

 

Мария Петрова 10 г, Карлово, дъщеря на Митьо Петров

 Проблем: Кривогледство по рождение. Редовен прием на продуктите на Вижън  класик хит +, подобряване на имунитета и като страничен ефект, изчезна кривогледството.

 

Петя Петрова – 12г, Карлово, дъщеря на Митьо Петров

Проблем: Мозъчно увреждане и белодробни проблеми от рождение. От 2002 г., пие витаминно-минерлните комплекси на Вижън класик хит +. От тогава не се е разболявала, не ползва лекарства. Нормално дете, с отличен успех в училище, свири на пияно.

 

Радка Нешева 64г, Карлово - 0878496593

 Проблем: Шум в главата от много години. Лекаря ми изписваше лекарства, които ми даваха спокойствие докато ги пия, но ката ги спра, отново вървях като пияна, защото не трябваше да ги пия постоянно. Аз съм с  един бъбрек и за мен е много важно да знам, какво е състоянието ми и да се грижа за него.

Резултат: Започнах да приемам Антиокс + Пакс+ Нутримакс++ и шумът, изчезна. Заедно с това ми се подобриха резултатите от изследване на бъбрека, които показваха наличие на бактерии. Без да вземам лекарствата, които доктора ми предписа.Сега вече знам, имам ли проблем - натуралните добавки на Вижън ми е спасението. Натурални и безопасни те дават резултат.Пия ги за профилактика и се чувствам защитена.Щастлива съм, че разбрах а тях и взех решение да ги ползвам. Доверих се на човека, който ми разказа и не сгреших.

 

Непременно вижтте това видео - Изповедта на лекаря! Наистина шокиращо!

Вижте и чуйте потресаващата изповед на лекаря!

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal