В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Анкета

1. Поискайте АНКЕТА, която трябва да се попълните преди да започнете да приема продуктите на Vision.

- Тя трябва да се попълни възможно най-точно и подробно

- Важно е не толкова диагнозата с епикризи и подробности

- Важно е да разберем и човек да сподели какво усеща, как се чувства - Например: боли ли го глава, от колко време, колко често, къде го боли( отзад, на челото или цялата) по кое време, колко дълго трае болката, приема ли лекарство за да премине...Възможно най-точно човек да опише състоянието си по отношение на всеки въпрос.

- Анкетата остава при нас и въз основа на нея, правим програмата за приемане на продуктите.

- Защо е важна анкетата? Първо за да направим точна програма на човек, за да бъде тя ефективна. Второ, за да можем да проследяваме измененията, които ще настъпят у човека, след като започне да приема продуктите. Ние знаем, че когато човек има здравословен проблем или когато има болка, то мозъка работи и мисълта е все там…Дори охкаме, оплакваме се, споделяме, понякога натрапчиво за останалите. НО когато болката отмине, човек забравя бързо. Така сме устроени. И когато забравяме за лошото и болката, която сме имали, ние лесно и бързо казваме, нищо не ми се случи с приемането на тези или онези продукти. Те не ми действат на мен. Те не ми помагат. Анкетата ни помага да намерим разликата в състоянието на човек.

- Правим снимка на лицето, за да видим как той се изменяме с времето , снимаме проблема, ако е кожен или има подуване, петна…за да проследяваме измененията. Това е важно и за двете страни. От момента в който човек започни да приема продуктите, ние заедно вървим по пътя на неговото здраве и търсим най-добрата програма, комбинация, за да можем да постигнем заедно резултата, на който ще се зарадваме и двете страни. Този процес е взаимен. Често консултантите искаме много по-силно този резултат от самият човек. И това е защото ние сме убедени, че тези продукти наистина правят чудо, а чудото зависи в какво състояние и на кой етап от здравето се намира организма на човек.

 

2. Когато сме направили програмата и човек има вече продуктите, в наше присъствие му отваряме един от флаконите, най-често това е Пакс-форте и му показваме как се отварят и как се приемат-( с голяма чаша вода). Обръщаме му внимание на следното:

- Продуктите винаги се пият с голяма чаша вода, а не с чай, сок, безалкохолно и др. п., защото те са водоразтворими и водата е важна.През деня трябва да си пие 1,5л, не по-малко вода, за да може да се изхвърлят токсините и отровите от организма.

- Споделяме му, че от този ден нататък, ще трябва да държим връзка с него, да му напомняме и да сме сигурни, че той си е изпил продуктите, защото той няма този навик. Това е навик, който се изработва с времето. 

- Продуктите трябва да се пият регулярно, както са по програмата, за да има ефект.

- Даваме му да прочете:3-те етапа на здравето, 7 етапа на замърсяване а организма и Статията на Д-р Бас - ,,Симптоми при подобряване храненето”.  –

 

 - Защо е нужно това? Ние даваме пояснение, че това е нужно по следните причини:

1. Важно е, още в началото Човек да знае и да разбере Как Действат Продуктите??!! Те не действат като лекарствата, за които много добре знаем всички, че ние приемаме лекарствата за да ни облекчат болката, за да премахнат болката, за да премахнат проблема, който имаме. И до голяма степен те го правят. Например, боли ни главата, пием Ацефеин и тя минава. Боли ни корема, пием друго там за корем и то и минава.. Минава симптома болка. Така действат лекарствата и ние това добре го знаем.

НО, продуктите действат по друг начин и по друга схема.

Именно затова, човек трябва да знае как действат тези продукти, какво да очаква, да е настроен във времето да приема продуктите, за профилактика или да реши своя проблем, доколкото той е възможен.

Още в този момент сме длъжни да кажем на човек още нещо много важно:

-         Продуктите не са създадени да лекуват!!!!!!! Те са създадени за здравите хора, за да поддържат здравето си, да съхранят за по-дълго младостта си и да живеят по-дълго и по-активно.!!!!!!!

-         НО поради тяхната ефективност, те са доказали с годините ( повече от 22 години), че те успешно се справят с различни заболявания, дори и там, където традиционната медицина не е успяла. Има сайт в който има публикуване над 140 000 медицински доказани резултати по различни здравословни проблеми, които могат да се прочетат и милиони резултати, не записани.

-         И когато човек се запознае със всичко това, прочете статията на Д-р Бас, на него му става ясно какво да очаква. А то накратко е:

-         Човек трябва да се настрои на продължително ползване на продуктите. Колко – не се знае. Това зависи от всеки организъм и от етапа на здравето му. Колкото повече проблеми и по-сериозни проблеми има, толкова по-дълго време ще трябва и толкова повече продукти ще трябва да приема.  До колко ще се решат проблемите, също не може да се каже, но във всеки един случай, подобрение ще има и това е начина, да се постигне резултат по-голям или по-малък.

-         Когато човек знае всичко това, то неговите очаквания вече са различни. Те са адекватни с това, което ние предлагаме и заедно ще очакваме добрите резултати.

-         И така: Ние сме направили анкетата. Човек е прочел 3-те важни статии и на него вече му е ясно къде се намира в здравно отношение, сам си дава сметка, че ако иска да реши някой свой проблем, от къде трябва да започне и какво да очаква и кога да го очаква.

-         Без да звучи заплашително го предупреждаваме, че е възможно да се получи обостряне на проблема, който има и това не бива да го плаши. Това е нормално и ние това очакваме. Ние казваме WAW, когато се появи обостряне, защото това означава, че продуктите работят на точното място.Забележете: Дискомфорт може да се прояви, а може и да не се прояви!!! Но, ние говорим за едно спокойствие, което човек трябва да има, като започне да приема продуктите.

-         КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ човек в този случай? Първо, да не се паникьосва и да не си мисли, ето на тези продукти не са за мен, те не ми действат. Вместо да ми мине, то ми става по-зле. Вместо да ми мине болката, тя става по-силна. Ето това не трябва човек да си мисли, АКО е прочел трите статии и е разбрал добре, как действат продуктите. Това е много, много важно. В този момент трябва да се пие много вода!!! Просто се наливайте с вода. Ако болката е по-силна е не можете да търпите – два са начините: или да намалите приема на продуки, или да ги увеличите.- Това се решава заедно с прекия ви консултант.НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СПИРАЙТЕ ДА ПРИЕМАТЕ ПРОДУКТИТЕ. Започнало е изчистване на организма и не бива да го спирате, защото го връщате в начално положение. Веднъж започнало изчистване, то трябва да продължи. А това изчистване става а няколко етапа в дълбочина.Този дискомфорт няма да трае вечно. Той трае един-два дни. После отшумява и все едно не е било. Може да вземете нещо, което ще ви облекчи и успокои, да се намажете с гел, да намерите някакъв свой начин да преодолеете този момент на изчистване. Та нали всички знаем, че преди да сложим новите мебели, почистваме цялата къща. Не може върху прашно и мръсно да сложим нови мебели. Така е и тук. Трябва да изчистим най-напред организма си на клетъчно ниво, забележете – на клетъчно ниво!!! Да изчистим клетките от токсините, шлаките, после ще дойде другото – да ги нахраним, да ги защитим от свободните радикали, да ги балансираме енергийно.. Но най-напред трябва да ги изчистим.

     Това е етап през който човек трябва да мине, ако иска да се раздели с

     проблема си.!!!!!!Много често много от проблемите изчезват още на тази фаза – изчистване, защото когато изчистим организма, ние му помагаме той да започне да се самовъзстановява. Той има това свойство, нали, това всеки от нас добре го знае. И тук е мястото да кажем че, продуктите не лекуват, те много ефективно помагат на организма да пусне онази своя машинка, която се е затлачила и която се нарича самовъзстановяване.И така,

Защо се получава така, че трябва да минем през този дискомфорт??!!??

-         Ще поясня накратко и простичко това, което казва в статията си Д-р Бас: Нашият организъм се състои от милиарди клетки. Ние сме клетъчни същества. Продуктите на Vision действат на клетъчно ниво. Те са храна на клетите.И когато тези клетки са гладни( а те са гладни поради много причини, които ние добре знаем- стрес, нездравословна храна, лош въздух, вода,…) Клетките раждат болни клетки. А всички те се обновяват периодично през определен период, в зависимост за кой орган става дума. Забележете: Клетките макар и болни, те са свикнали да работят в този режим - болни. Това на тях им е комфортно. Така, както ние свикваме с едни здравословен проблем и често чуваме – това е от ЕГН-то, после се появява втори… казваме си, е, то е от ЕГН-то, няма как…после трети…ами то така ще е …или си даваме различни обяснения защо ни боли главата например. Ами защото днес се ядосах…защото ме надуха климатика,..защото винаги когато …ме боли главата…Съгласни ли сте с мен? Ние си даваме различни обяснения защо ни боли това или онова за свое успокоение, НО това не ни върши работа. Това успокоение ни подвежда, времето си минава, не предприемаме правилните стъпки, той се влошава, идва втори….трети проблем…започваме да пием все повече и повече лекарства…и сме вече в оня омагьосан кръг, от който няма излизане. И така, казахме, че на клетките им е комфортно да са така в това състояние. НО, когато ние им подадем качествена храна, а това са продуктите – комбинирани витаминни комплекси със всичките балансирани нужни за деня макро и микро елементи, от които се нуждае нашият организъм през деня То какво се случва?!?! Клетката трябва да изхвърли от нея отровите, токсините, онази остатъчна мръсна храна, която е останала и с която живее, за да приеме новата качествена храна. И при това, Тя се съпротивлява!!! Това съпротивление на клетките да излязат от собствения си комфорт, предизвиква обострянето на проблема, което създава на човек дискомфорт.

-         Той може да се прояви и в определени дни- 3,7,14,28 ден от използване на продуктите. Изразяването му може да се прояви до често отиване до тоалетна, до разхлабване или запек(по-рядко), както вече казахме да се усили болката там, където човек има проблем ИЛИ където е възможно да се появи проблем след по-малко или повече време, защото знаем, че един проблем се заражда в организма на човек минимум 5 години, преди да се прояви и да покаже симптоми.

-         И този период на адаптация не е дълъг, той е достатъчно кратък, за да може човек да се успокои, да добие навик за приемане на продуктите. Това да стане навик, както си мием сутрин зъбите, да стане начин на живот. Ставаме и с голяма чаша вода изпиваме определената доза и толкова. Направили сме най-важното за себе си. Дали сме сила на организма ни да се справя със всички предизвикателства на деня, със всичкия стрес, раздразнение, лоша екология , небалансирано хранене и др. п.Ние сме направили най-важното!

-         Ето, с това трябва да се запознае човек, когато реши да използва продуктите на Vision, след като ясно е заявил, че иска да реши своя проблем, че иска да подобри здравето си, да го съхрани, че иска да подобри качеството на своя живот и да живее по-дълго и по-активно. Здравето е най-висшата ценност на човек и в това няма съмнение  защото ,,Здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо”(поговорка).

 

Ето и материалите:

  1. 3-те етапа на здравето - http://vipignatova.boosterhit.com/434.html
  2. 7-етапа на замърсяване на организма: http://vipignatova.boosterhit.com/435.html
  3. Симптоми при подобряване храненето ( Д-р Бас) - http://vipignatova.boosterhit.com/437.html
  4. Защо да приемаме БАД?
  5. http://vipignatova.boosterhit.com/436.html

 

                   Бъдете здрави! Щастието само ще дойде!!!

"И НЕКА ХРАНАТА БЪДЕ ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО И ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО БЪДЕ ВАШАТА ХРАНА" ХИПОКРАТ

 

ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

  • Личен инструкор
  • Персонална програма на хранене
  • Правилни навици на хранене, които ще Ви останат за цял живот. 
  • Резултат, който ще ви изненада 
  • и още много други полезни неща.

 

 С уважение и обич,

екипа на Visionbiobg.com

GSM: 0889 433 668

GSM: 0888 219 287