В света на бизнеса всеки  заплаща в две монети: парични средства и опит. Вземете първо опит, парите ще дойдат.Измени своя живот с OrgaNice - научи за възможностите да живееш така, както винаги си мечтал!


 

 

Инсталирай Sessia

Инсталирай си Sessia СЕГА!

В Sessia човек се регистрира сам или го регистрира гаранта- човека, който го е поканил. Има два основни момента: 1. Трябва да потвърдиш телефона си с КОД, който ти се изпраща на SMS. 2. Да напишеш ID garant: 359-051453

Когато поканиш човек, ти му ставаш гарант, за регистрацията в Sessia. Той попада в твоя екип. Той може да е само клиент и да си купува продукти с отстъпка за себе си и за семейството си или да ти стане партньор и да използва всички възможности, които дава компанията. Без значение кога се е регистрирал човек, той използва всичките възможности равноправно с тези, които са се регистрирали преди 5-10-20 години. Когато човек започне да изгражда свой бизнес, да създава свой екип, той расте по квалификация и получава възнаграждения по основния Маркетингов план. Всъщност, единственото условие да получаваш възнаграждения е да имаш закупени продукти на стойност 190 св на твоя номер. В този случай ти се явяваш Старши консултант и имаш право на възнаграждения по основния МП.

Маркетинговия план определя условията, при които можеш да получаваш комисионни, както и % на отстъпката, условията за безплатен автомобил, безплатни пътешествия и др.

Дори и с най-малката поръчка от 47,5 ти имаш възможност да се присъединиш към нашите групи в Телеграм и да научавате новости, да се обучавате по продуктите и по бизнеса.

(Инсталирай на смартфона си Телеграм. Посре се присъедини към нашите групи:

  1. Група по бизнеса - https://t.me/visionbusines
  2. Група по Здраве и продукти: https://t.me/produktvision
  3. 3.       Best Vision Info
  4. 4.       Здрави и Богати
  5. 5.       MoneyMaker Group

 

Какво виждаш, като отвориш Сесия?

Най-долу, отляво е лентата с новостите. Всеки ден там се появяват нови неща и е добре човек да е в крак с новостите, за да ги използва. До нея с трите чертички са отчетите  в Сесия и във Вижън – цялата информация за клиенти и партньори, кой колко е купил, каква квалификация е направил..

Като кликнеш на десните 3 чертички ти се отваря едно прозорче с иконки. Пише на руски, но това да не те притеснява, скоро ще го има и на български и на много други езици.

Най-отгоре в ляво е портмонето ти,  което се съхраняват комисионните в евро.  В МП подробно съм разгледала  възможността за комисионни. Накратко: Когато ти поканиш човек и той направи покупка, и той покани човек, който също купи…ти получаваш % от тяхната покупа. Винаги, когато те купуват, ти ще получаваш комисионни от техните покупка.

На иконката ,,обучения” има три безплатни урока, които ги има и на български, които дават много понятна информация.

Преди 3-те чертички, има иконка подобна на къщичка – това са магазините. Когато кликнеш там, избираш магазина с Айфеловата кула – това е Европейския магазин, от който ние купуваме. Цените са в евро. Когато започнеш да слагаш в кошницата, автоматически ти се преизчислява % на отстъпката от 20-30-40%. В ляво се вижда задраскана цената без отстъпка.

Най-отдолу ще оставя линк на Маркетинговия план и когато го разгледаш, пиши, ако имаш въпроси или нещо неясно.

В удобно време ще се радвам да ми разкажеш повече за това, кое те привлече и реши да инсталираш Sessia? Кое те интересува повече, възможността за здраве, продуктите ли, които може да продаваш или получаването на доходи и изграждането на бизнес, който да ти носи големи доходи, кариера, пътешествия… Какви са твоите амбиции, мечти и цели, за да преценя, как аз да ти бъда полезна в постигането на твоите цели.

Ще мога да ти разкажа за най-интересното и най-важното, което може да използваш, за да можеш по-бързо и по-ефективно да постигаш твоите цели.

Ето и Маркетинговия План на Vision:

https://u.to/zuZ4FA

Очаквам твоите въпроси и ще отговоря с готовност.

С Приятелски поздрав,

Екипа на Visionbiobg.com

GSM: 0889 433 668

GSM: 0888 219 287